День кулінара
Табірна суботня зміна розпочалася з ранкової зарядки. згодом проведено інструктаж з ТБ.
Згідно плану роботи була відкрита художня майстерня, у якій учні малювали овочі та фрукти, з яких готують страви. Водночас вихователі розповідали про те, як слід обробляти овочі та фрукти перед приготуванням страв. Діти з цікавістю переглянули декілька відеороликів про різні способи приготування канапок, бутербродів та легких закусок.
Після активного обговорення всі приступили до кулінарної практики у приміщенні шкільної їдальні. Спільними зусиллями учасників табору був накритий смачний стіл із бутербродами, якими всі ласували.
На завершення оформлено колаж «Святковий стіл», який вивішено у їдальні на згадку про День кулінара у таборі "Дзвіночок"
Немає коментарів:
Дописати коментар