пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

Символи нашої Батьківщини


У рамках місячника національно патріотичного-виховання у філії «Хоросницький ЗЗСО І-II ст.» ОЗ «Твіржанський ЗЗСО I-IIIст. –ЗДО» було проведено виховну годину у 8 класі «Символи нашої Батьківщини».
Мета заходу: закріпити знання дітей про держані та національні символи України, формувати національну свідомість школярів, розвивати навички культури спілкування, виховувати громадянські якості особистості, повагу й шанобливе ставлення до державної і національної символіки.
Захід розпочався  виконанням Державного Гімну України. Класний керівник 8 класу Будзин Р.В. продекламувала поезію «Прапор» поетеси Н. Поклад. Далі учні розповідали  про значення державних символів.
Софія Леськів повідомила усім присутнім про історію виникнення державного прапору України.
Також учні вели дискусію на проблемне питання: Чи повинні ми з пошаною ставитися державних і національних символів і чому?
Підсумовуючи годину класного керівника, Будзин Р.В. наголосила на тому, що національні і державні символи – це уособлення високого духу народу його історія прагнень, унікальності та своєрідний генетичний код нації.
На завершення всі виконали пісню Т. Петриненка «Україна» .

Немає коментарів:

Дописати коментар