четвер, 5 квітня 2018 р.

Страсний тиждень

Страсний тиждень

Цей тиждень називається Страсним. Таку назву він має тому, що присвячений споминам про останні дні земного життя Ісуса Христа: Його страждання, хресну смерть і погребіння.



       Тому в Хоросницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулося розважування над страстями нашого Спасителя під назвою «Під Хрест Твій стаю, Спасителю мій милий…». На захід було запрошено пароха с. Хоросниця о. Михайла.
       Щоб краще зрозуміти усю проблему Страсного тижня, педагог-організатор Щеплотська В. І. розповіла  присутнім про всі дні цього тижня, які називаються «Великими».
       Учні школи виконали такі страсні пісні: «Чи ти був на Голгофті?», «Прийди до мене, милий Ісусе», «Подивіться на Ісуса», «О, розпята Любове свята», «Хрест на плечі накладають», «Маріє, гляди».



       Директор школи Дудок М.І. продекламувала вірш-молитву «О Боже, мій Боже, на високім небі», а також баладу «Пречиста Матінко Свята».
        Настоятель с. Хоросниця отець Михайло акцентував увагу дітей на муках і терпіннях Ісуса Христа та закликав усіх присутніх гідно приготуватися до світлого Христового Воскресіння.

Немає коментарів:

Дописати коментар