пʼятниця, 18 травня 2018 р.

Прощавай, Букварику!

Прощавай, Букварику!
           Діти – найбільше багатство людини, це – радість, це—продовження роду людського. Благословенна та година, коли до рук Буквар бере дитина. Повторюючи своїми маленькими вустами все те, чого з цього підручника перша вчителька вчила дітей щодня, вони, як женці, зжали свій перший  найважчий сніп із тої копи, яку доведеться жати все життя.
         18 травня в Хоросницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулося довгоочікуване свято першокласників «Прощавай, Букварику», яке підготувала і провела класовод 1, 3 класів Пацула С. С. На свято завітали батьки та рідні наших першокласників, гості.

         Мета заходу: допомогти учням першого класу зрозуміти, що після Букваря їхнє навчання буде і надалі продовжуватися; ознайомити дітей з новими підручниками; виховувати в них любов до книжки, бажання вчитися.
         Під час виховного заходу першокласники декламували вірші про Буквар та кожну його літеру, а також виконали такі пісні: «Я лисичка, я сестричка», «Букварі і читанки», «Сонце», «Голосні звуки», «Як у нас на Україні». Крім того, на свято завітали нові підручники: Читанка, Рідна мова, Музика і Математика, які будуть продовжувати важливу справу Букваря. Веселості святу додали такі герої: Солом’яний бичок, Лисичка, Зайчик, Мишка і Ведмедик.
          Поради свого першого друга Букваря першокласники пам’ятатимуть все життя: любити свою прекрасну землю, цінувати і шанувати її працьовитих людей, берегти святині нашого народу – землю, мову, хліб, вербу і калину.
         Перша вчителька побажала першокласникам  рости здоровими і сильними.
        Успіхів вам, дорогі першокласники!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар