вівторок, 15 травня 2018 р.

І на святі, на родиннім Вас усіх вітаємо

І на святі, на родиннім Вас усіх вітаємо

          15 травня 2018 року у Хоросницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів пройшов показовий захід під назвою «І на святі, на родиннім Вас усіх вітаємо», присвячений Міжнародному дню сім’ї. Виховний захід підготували і провели вчителі Мазуркевич С.Л. та Костецька М.С.
Це свято встановлене 15 травня 1993 року Генеральною Асамблеєю ООН для того, щоб об’єднати родини всього світу, привернути увагу громадськості до багатьох проблем сім’ї.

Мета заходу: формувати почуття обов’язку перед батьками; довести всім присутнім на святі, що батьки і діти – одне ціле; виховувати любов і повагу до найближчих і найрідніших людей – батька і матері, бажання допомагати їм, вчити бути чемними, уважними, завжди пам’ятати місце, де народилися, рідну оселю.
Ведучі свята (Барабах П. і Леськів С.) ознайомили присутніх з історією виникнення свята та нагадали, що сім’я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури, спадкоємності поколінь, чинником стабільності розвитку.

Захопили усіх присутніх сценки «Рахунок для мами» (виконавці       Леськів Р., Кобилецька В., Бодак Т.), «Мама у відрядженні» (Мартинів Т., Бодак Т.), «Домашній твір» (Бодак Ю., Бодак М., Лилик Т.). Змістовно, з інтонацією виконували вірші учениці 5 класу Бодак Т., Зав’ялова Г.,                Мартинів Т. та Лилик А. Легенду про дуб розповів учень 5 класу Яртим Д.

Розвеселили гостей завдання у конвертах, на яких були зображені малюнки, за допомогою яких ведучі спробували передбачити майбутнє.

Зачарували присутніх пісні «Родина», «Батьки мої», «Я дякую Богу за маму», «Материнська любов» у виконанні учениць 9 класу Ханик Марії та Менди Катерини. Вірш «Шануймо матерів» продекламувала вчитель математики Костецька М.С.

На заході були присутні педагоги-організатори Арламівськоволянського ЗЗСО І-ІІ ступенів, батьки та діти школи, які залишилися задоволені виступом учнів, адже сім’я – це основа основ і для кожної людини і для кожної держави. Буде жити сім’я – буде жити й процвітати Україна.

Немає коментарів:

Дописати коментар