субота, 26 травня 2018 р.

"Ну ось і все, спасибі, рідна школо"

"Ну ось і все, спасибі, рідна школо"

У Хоросницькому ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулося загальношкільне свято Останнього дзвоника "Ну ось і все, спасибі, рідна школо". Захід підготувала і провела класний керівник 9 класу Будзин Руслана Володимирівна. Мета: сприяти збереженню традицій школи, наступності поколінь, вихованню почуття поваги та вдячності до вчителів, працівників школи, формувати ціннісне ставлення до шкільної родини. У цей день до школи усі традиційно несли квіти і одягнулися у святковий вишитий одяг, а випускники - стрічки як символ прощання зі школою.

Розпочалося свято виконанням державного Гімну України. Далі до випускників та учнів з напутнім словом звернулася директор школи Дудок М.І., яка також вручила кращим учням та вчителям похвальні листи, грамоти та подяки. Слова благословення для учнів, вчителів і батьків прозвучали з вуст отця Михайла. Від імені батьків до випусників звернулася мати Яртим В.Р. Не менш хвилюючим було слово-звернення класного керівника Будзин Р.В. до випускників.
Під час заходу прозвучали такі пісні: "Зачекай, моє дитинство", "Спасибі, вчителю", "Батьки мої", "Прощавай, рідна школо".
Завершилося свято Останнього дзвоника виконанням державного Гімну України. Учні та вчителі з нетерпінням чекатимуть початку роботи табору відпочинку, а випускники відправилися у доросле життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар